Smedstorpets Labradoodles

Planerade valpkullar hösten/vintern 2019-2020


Carin och Dapper

04012018-_70V0459RISUEqwITTGWm6d3m81OHg_thumb_3e4d
Smedstorpets Carin & Hales Dapper.

Planerad parning oktober 2019.
Carin och Dapper, det är verkligen en fantastisk kombination. Carin är en röd small medium tik som har ett hjärta av guld. Hon är full av energi samtidigt som hon mycket lätt kommer till ro.
Hon är dotter till vår Sally som jobbar tillsammans med mig som Certifierad Vårdhund. En kullbror till Carin är också han certifierad vårdhund.
Dapper bor hos våra goda vänner Jackie och Douglas McLellan i Skottland och kommer ursprungligen från en väl renommerad kennel i USA och har en härlig mentalitet som kommer passa Carin perfekt. Carin bor hos fantastiska fodervärdar som förvaltar henne på bästa sätt.
Vi förväntar oss att valparna blir small, small-medium i aprikos och röd färg, ev med vita tecken.

INTRESSEANMÄLAN KOMMER ATT ÖPPNA NÄR CARIN ÄR KONSTATERAT DRÄKTIG

Barkley och Agnes

X279wXYPRG2nWazV3sXiNA_thumb_37be ep5fn8STQwenqydNHou0Kg_thumb_84c
Ocean States Commander in Chief & Smedstorpets Agnes.

Planerad parning november/december 2019.

Agnes och Barkley, vilken drömkombo! Agnes är cert. Vårdhund och även cert. Skolhund, hon är lugn, stabil och kan verkligen möta människor lugnt och balanserat. Hon har en förmåga att på sitt mjuka sätt motivera den mest svårmotiverade person att orka och att våga och på så sätt återfå tron på sig själv. Hon kommer från den första kullen som föddes här på torpet och hennes bror Alfred är certifierad Assistanshund och cert. Vårdhund. Barkley eller Ocean States Commander in Chief som han heter i stamtavlan, är allt vi vågat drömma om, vacker som en tavla och med ett makalöst temperament. Han har klarat L-test vårdhund och utbildas nu mot certifiering. Han kommer från den kända kenneln Ocean States Labradoodle i USA. Vi kan inta nog tacka Stefani Whiteman för att vi fått förtroendet att förvalta denna herre. Dessa valpar har alla förutsättningar att bli fantastiska vårdhundar, assistanshundar och underbara familjehundar.
Vi förväntar oss valpar i storlekarna medium, medium-standard i färgerna aprikos, röd och caramel.

INTRESSEANMÄLAN KOMMER ATT ÖPPNA NÄR AGNES ÄR KONSTATERAT DRÄKTIG

Billie och Chase

O2Xj3R32Tia0XN5IOgV0fA_thumb_3df4 ArR0VIuMQyqmmPXzcW6Q7A_thumb_3e4c
Smedstorpets Billie Jean & Landmarks King of Hearts "Chase".

Planerad parning februari/mars 2020. Nästa drömkombo! Alla som varit hem till oss vet vem Billie är, hon är en supersocial tjej som inte har ett enda orosmoln på himmelen. Hon är cert.Vårdhund och jobbar tillsammans med mig. Hon är lika stabil som hon är social. Hon föredrar människor i alla våra former och har vid många tillfällen förändrat livet för många personer inom våra olika vårdinrättningar. Chase är pappa till våran Barkley och kommer från Stefani i USA och ursprungligen från Landmarks. Han är en cool herre som även han finner sig i de flesta situationer så dessa valpar kommer verkligen ha potential att bli fantastiska vårdhundar, assistanshundar eller otroliga familjehundar.
Vi förväntar oss medium, medium-standard med färgerna choklad, creme och caramel.

INTRESSEANMÄLAN KOMMER ATT ÖPPNA NÄR BILLIE ÄR KONSTATERAT DRÄKTIG