Smedstorpets Labradoodles

Planerade valpkullar våren-sommaren 2020
Flora och Innes

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2b52 UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3d26
Smedstorpet´s Florentine och Smedstorpet´s True Innes

Härliga Flora och coola Innes, dessa valpar kommer verkligen bli speciella. Både Flora och Innes är under utbildning och är snart färdiga sociala tjänstehundar. Floras mamma Alice är även hon på väg mot att bli färdig vårdhund och flera av Floras kullsyskon är även de snart färdiga vårdhundar så det är verkligen starka arbetslinjer. Flora utbildas tillsammans med sin fodervärd till att bli Skolhund och som hon gör det. Hon är självklar i sin roll och har redan gjort ett stort avtryck på sitt jobb och har blivit en ovärderlig tillgång i arbetet med barnen. Hon har en fantastisk konstruktion och en silkeslen päls. Hon är en pigg och arbetsam tjej som inte ger upp i första taget. Hon har en fantastisk balans mellan aktivitet och vila. Denna stjärna är parad med härliga Innes, han är en chalk färgad gosse med vita tecken men det går inte att se pga hans ljusa päls. Han utbildas av sin fodervärd till vårdhund och kommer under kommande år att göra certifieringsprovet. Han är en lugn kille med en mjuk framtoning, älskar att leka och är otroligt följsam.
Vi förväntar oss valpar som är solid medium i färgerna caramel, chalk, aprikos ev med vita tecken
Parningen är gjord och Flora är konstaterat dräktig! Intresseanmälan är dock stängd.

Doris och Chivas

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2b51 wDy8p1tbTpyeAnoU8LnAfQ_thumb_459d
Smedstorpet´s Wee Doris och Toradalriada´s Chivas Regal

Söta lilla Doris är parad med fina Chivas. Doris är vår minst tik, hon är en pigg och glad tjej som alltid charmar alla i sin närhet. Doris har gjort lämplighetstestet för vårdhund med lätthet, hon har ett hjärta av guld och har alltid tid för att stanna upp och ge dig av sin tid. Chivas är röd med en fantastisk päls, han är en otroligt cool kille som inte hetsar upp sig för något. Han kommer från Toras Australian Labradoodle i Skottland och är en fantastisk liten kille med en härlig personlighet och vi kan inte vara mer tacksamma och glada för honom. Chivas utbildas till vårdhund av sin fodervärd. Parningen är gjord och Doris är konstaterat dräktig! Intresseanmälan är dock stängd.

Carin och Chivas

04012018-_70V0459 wDy8p1tbTpyeAnoU8LnAfQ_thumb_459d
Smedstorpets Carin & Toradalriada´s Chivas Regal

Dessa två!!! Carin är en Sally dotter och hon har en fantastisk personlighet, hon smälter in i vilken miljö som helst, hon är sin mor Sally upp i dagen. Följsam och har hela tiden focus på oss människor och frågar ändlöst om det är något hon kan göra för oss. Carin har en underbar päls precis som sin far. Carin ska paras med Chivas också han röd med en fantastisk päls, han är en otroligt cool kille som inte hetsar upp sig för något. Han kommer från Toras Australian Labradoodle i Skottland och han är en fantastisk liten kille med en härlig personlighet och vi kan inte vara mer tacksamma och glada för denna kille. Chivas utbildas till vårdhund av sin fodervärd.
Vi förväntar oss små medium i färgerna aprikos och röd. Carin förväntas löpa i maj.Billie och Chase

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_428ArR0VIuMQyqmmPXzcW6Q7A_thumb_3e4c
Smedstorpets Billie Jean & Landmarks King of Hearts "Chase".

Planerad parning våren 2020. Nästa drömkombo! Alla som varit hem till oss vet vem Billie är, hon är en supersocial tjej som inte har ett enda orosmoln på himmelen. Hon är cert.Vårdhund och jobbar tillsammans med mig. Hon är lika stabil som hon är social. Hon föredrar människor i alla våra former och har vid många tillfällen förändrat livet för många personer inom våra olika vårdinrättningar. Chase är pappa till våran Barkley och kommer från Stefani i USA och ursprungligen från Landmarks. Han är en cool herre som även han finner sig i de flesta situationer så dessa valpar kommer verkligen ha potential att bli fantastiska vårdhundar, assistanshundar eller otroliga familjehundar.
Vi förväntar oss medium, medium-standard med färgerna choklad, creme och caramel.
Billie blev inte dräktig denna gång så vi väntar in nästa löp