Smedstorpets Labradoodles

Smedstorpet WALA Star Logo.3.00535

Våra hanhundar

Ocean States Commander in Chief BarkleyOcean States Commander in Chief Barkley_IMG_0318
Ocean States Commander in Chief ” Barkley”
ALAA - 068299
WALA - 00011554

E. Landmarks King of Hearts
U. Ocean States Wrapped in Chocolate

Hips OFA: Fair Wallace: Good OFAElbows: Normal CERF: Normal PRA: Clear EIC:Clear DM: Clear IC: Clear

Barkley kom till oss i oktober 2018 från den välrenommerade amerikanska kenneln Ocean States Labradoodle med ägare Stefani Whiteman. Och vilken kille han är, vi är så glada och stolta att få förtroendet att förvalta denna stjärna. Han är inte bara vacker utan han har dessutom ett fantastiskt temperament. Han kommer att utbildas till vårdhund av Mia och han är redan med på jobbet och visar att han är en naturbegåvning. Han är lugn och säker och tar sig an uppgiften på ett väldigt bra sätt. Det roliga med den här killen är att han ”pratar” när han blir uppspelt, så galet gulligt. Han är en stor medium med en vacker caramellfärgad päls som är helt fantastiskt mjuk och glänsande. Han kommer att sprida sin stjärnglans här på Torpet.

Toradalriada´s Jetíaime LennoxToradalriada´s Jetíaime Lennox
Toradalriada´s Dark Island "Lennox"
Regnr: WALA

E. Hale´s Dapper

U. Toradalriada´s Jetíaime

Möt våra allra första avelshane Lennox. En hund som har allt vad man kan önska sig hos en Australian Labradoodle.
Han kommer från Toras Australian Labradoodle som har haft ögonen öppna efter en kille som skulle kunna uppfylla våra önskningar. Som han gör!! Hans pappa är Hale´s Dapper och jag träffade honom hos Jackie och blev helt förälskad i hans fantastiska temperament och underbara konstruktion. Jag och Dapper har gått flertalet promenader tillsammans och för mig är han helt fantastisk.
Lennox är en mycket cool kille och han är vacker dom en dag. Han följer glatt med på det mesta och han tar det mesta med ett stoiskt lugn. Lennox bor hos en fantastik foderfamilj och utbildas till vårdhund.

IMG_8302
Hale´s Dapper och jag på en av våra promenader i Skottland.